Annukka ohjaajana

"Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme. 
 
Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia. 
 
Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla. 
 
Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…" 

 - Nina Palmroos, MTV 3

"Kiitos koko sydämestä eilisestä! 
Meillä oli aivan ihana päivä, tänään kun tuli töihin, niin tuntui että olisi ollut kauemminkin pois. 
Ja sinua on täällä kehuttu, samoin koko paikkaa ja päivää. Virkistyspäivän vetäjänä olet kyllä huippu. 
Uskon että kaikilla jäi ajateltavaa pidemmäksikin aikaa." 
 
- Paula Kattelus, Oikeusministeriö
 

"Yrityksessämme oli piiiiiitkä, lähes parivuotinen kehitysprojekti, loppusuoralla. Projektia oli väännetty hampaat irvessä ja mittakaavan suuruudesta sekä täysin uudenlaisista haasteista johtuen välillä itku kurkussa.

Loppusuorapalaverimme kevennysrupeamaksi tilasimme Onnellisuusopistosta Annukalta naurujoogasession. Jälkikäteispalaute siitä on ollut hyvä! Isännöitsijää on tosin pitänyt lepytellä aiheutetusta metelistä, mutta muut naapurifirmat ovat olleet kateellisia kun meillä oli niin hauskaa. Oma porukkamme koki ihan naurettavan hyväksi palaveritauoksi käyntisi."

- Hannu Solanne, Toimitusjohtaja, Uranus Oy


"Kiitoksia hyvästä ja iloisesta sessiosta. Tuollaisen jutun onnistumisen kannalta tärkeintä on, että pystyy heittäytymään siihen sisään ja me pystyimme mielestäni hyvin. Se myyntiprosessin läpi käyminen oli ehkä parasta, koska siinä pystyi kuvittelemaan oikeita tilanteita ja päästämään tältä osin höyryjä pihalle. Kaikki meidän porukasta oli tyytyväisiä tapahtumaan!"

- Juri Ruhola, Sales Team Manager, ALD AUTOMOTIVE


"Oli todella mahtavaa nähdä niin monet iloiset kasvot Virikepäivän päätteeksi! Ja siitä kaikista suurin kiitos kuuluu teille ohjaajille!
Aivan huippua, että olitte mukana tekemässä Virikepäivästä niin virkistävän, rentouttavan ja iloisen tapahtuman. :)
Kiitos vielä kerran ja mukavaa kesää!"
 
- Kristiina Tolonen,  

Haaga-Helia

 

 

"Moikka Annukka! Kiitos paljon vielä onnellisuus ja naurujoogaoppitunnista. Oli todella hauskaa ja rentouttavaa toimintaa, ja myös kivaa hulluttelua. Sulla on reipas ote. Tykästyin heti. Harmi ku aika loppui kesken, olis voinu jatkaa paljon pidempään."
 
- Joona Jalkanen, Toimitusjohtaja, J. Jalkanen Oy Annukan naurujoogaohjaus Neljän tähden illallisessa


"Ihanan yhteenkuuluvainen olo tuli hauskasta ja iloisesta hetkestä. Kiitokset energiselle ohjaajalle! :)"

- Alina Rautakoski, yksityisryhmä

 
"Annukka huomio ryhmämme hyvin ja sai ryhmän mukaan, vaikka ryhmämme oli vaativa ja ihmisillä oli erilaisia osallistumisrajoituksia. Parkinson-ryhmä on vaikea saada innostumaan, mutta osasit itse rennosti mennä ja olla esikuvana saaden ryhmän pian mukaasi. Suosittelen kaikille vauvasta vaariin, kunhan ei pelkää nauramisemme "kovaa" ääntä"

- Helvi Leino, Parkinson-yhdistys


"Rentouttava kokemus, voin suositella muillekin. Raukea olo, säryt ja huolet jäi pois"

- Riikka Aaltonen, Polttarinaurujooga


"Odotin kiinnostuneena mutta passiivisena iltaa, kokemus oli todella positiivinen ja Annukka on mitä innostavin ohjaaja."

 - Christina Pulkkinen, Räätälöidystä Naurun ja ilon illasta 
 

"Annukka järjesti häissäni yllätysnumeron Onnellisuusopistosta: Häänaurujoogan. Ensin "ihmeteltiin" ja lopuksi naurettiin vedet silmissä. Annukka on loistava esiintyjä ja osaa ottaa yleisön mukaan. Naurujoogaa sopii täydellisesti häihin, tunnelman nostatukseen, rentoutukseen sekä tuo vieraille yhteenkuuluvuutta. Ohjelma ei jättänyt ketään kylmäksi ja vieraat kehuivat sitä kovasti jälkeenpäin. Voin suositella lämpimästi."

- Sohvi Nyman, Häänaurujooga

 

Tietoa ohjaajasta

Naurujoogien ohjaajana toimii ensisijaisesti Annukka Blom-Ruohisto. Annukka on innostava hyvinvointialan moniammattilainen, kasv. yo, JET, sertifioitu naurujoogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja sekä NLP Coach.

Annukalla on laaja kokemus niin yritys- kuin yksityisryhmien ohjaamisesta. Hän rohkaisee ihmisiä heittäytymään omalla esimerkillään jättäen samalla jokaiselle tilan kuunnella itseään.

Hän suunnittelee ja valmistelee jokaisen ohjaustilanteen yksilöllisesti ja huolellisesti, asiakkaan erityistoiveet huomioon ottaen.

Voit jutella Annukan kanssa toiveistasi ottamalla hännen yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 044 342 3333
Sähköposti: annukka(a)onnellisuusopisto.fi
      

 
                                 


 

 

 

 

  
Löydät Annukan myös
 

 
Sosiaalinen media

Twitter: Onnellisuuso Copyright © Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044 342 3333 | naurujooga(a)onnellisuusopisto.fi