Naurujoogakokemuksia:
  
 
"Yrityksessämme oli piiiiiitkä, lähes parivuotinen kehitysprojekti, loppusuoralla. Projektia oli väännetty hampaat irvessä ja mittakaavan suuruudesta sekä täysin uudenlaisista haasteista johtuen välillä itku kurkussa.

Loppusuorapalaverimme kevennysrupeamaksi tilasimme Onnellisuusopistosta Annukalta naurujoogasession. Jälkikäteispalaute siitä on ollut hyvä! Isännöitsijää on tosin pitänyt lepytellä aiheutetusta metelistä, mutta muut naapurifirmat ovat olleet kateellisia kun meillä oli niin hauskaa. Oma porukkamme koki ihan naurettavan hyväksi palaveritauoksi käyntisi."

- Hannu Solanne, Toimitusjohtaja, Uranus Oy


"Odotin kiinnostuneena mutta passiivisena iltaa, kokemus oli todella positiivinen ja Annukka on mitä innostavin ohjaaja."

 - Christina Pulkkinen, Räätälöidystä Naurun ja ilon illasta 

 
 
 

 
 
 
 
 

Naurujooga yrityksissä

Naurujooga kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös yritysmaailmassa – eikä suotta, sillä naurun on huomattu lisäävän työntekijöiden energisyyttä, parantavan heidän keskittymiskykyä ja rakentavan kannustavaa työilmapiiriä.

 
Naurujooga yrityksen teemalla


Rakennamme naurujoogan yksilöllisesti ja hauskasti yrityksenne toimintojen, henkilöstön ja/tai toimialan ympärille. Tiedossa on iloinen sessio, missä osallistujat pääsevät luvan kanssa nauramaan omalle työlle ja sen tuomille haasteille, löytäen näin uutta positiivista suhtautumista työtään kohtaan.

Kesto: 60 - 90 min
 


Naurujooga seminaareissa ja kokouksissa


Kuinka särkeä jää ja rentouttaa seminaarin tunnelmaa? Miten osallistujia voisi aktivoida enemmän ja saada rennon ja luottavaisen ilmapiirin? Kuinka parantaa yhteishenkeä ja yhteistyötä?

Seminaari- ja kokousnaurut ovat kehitetty näiden tilanteiden pohjalta. Huomioimme seminaari- ja kokousnaurua valmistellessa tarkoin tilaisuutenne teeman ja etiketin.

Kesto 15 - 45 min

 
 

Pikkujoulunaurujooga / Kick off-naurujooga


Naurujooga on myös suosittu pikkujoulujen piristäjä, sillä naurujooga taittuu jouluiseen teemaan ja tunnelmaan luoden iloisen ja rennon ilmapiirin.

Kesto: 60 - 90 min

Hauska naurujoogaohjelma on sovellettavissa myös Kick offeihin, kesäjuhliin ja muuhun iloiseen menoon!


Myynnin Naurujooga


Nauruharjoitteissa käymme läpi myyntitilanteen haasteineen ja opimme samalla suhtautumaan positiivisesti odottamattomiinkin käänteisiin.

Tämä naurujooga sopii sellaisenaan piristämään myynnin parissa työskentelevien arkea sekä tyky- ja tyhy-toimintaan tai myyntikoulutuspäivän virittäjäksi.

Kesto: 60 - 90 min

 
 

Naurukuuri - Tehoruiske naurua!


Virkistävä 4-10 kerran Naurukuuri tuo naurun terveysvaikutukset ja rentouttavan tunnelman osaksi arkea. Naurukuuri koostuu sovitun pituisista naurujoogasessiosta. Naurukuuri on helppo ja edullinen tapa panostaa pidemmällä aikavälillä työilmapiiriin sekä työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Kesto: 30 - 60 min / kerta

 
 
Toimistopaikkanamme on Helsinki, mutta toteutukset onnistuvat ympäri Suomen sopimuksen mukaan.
 Copyright © Onnellisuusopisto 2010-2017 | Malminkaari 5, 00700 Helsinki | p. 044 342 3333 | naurujooga(a)onnellisuusopisto.fi